$close

Филтри

Преглед на резултатите

Курсове Авиационна безопасност - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиационна безопасност

Много студенти се записват в курс, като част от бакалавърска степен или следдипломна квалификация, докато други се обучават за самостоятелно изучаване на темата. Курсът обикновено продължава един академичен мандат и… Научете повече

Много студенти се записват в курс, като част от бакалавърска степен или следдипломна квалификация, докато други се обучават за самостоятелно изучаване на темата. Курсът обикновено продължава един академичен мандат и може да предложи академичен кредит за напреднала степен.

Какъв е курсът по авиационна безопасност? Авиационните системи изискват интензивни и строги правила за безопасност, за да се намалят рисковете, свързани с експлоатацията на въздухоплавателното средство. Проучването на авиационната безопасност включва проучване на самолети, летателни условия, теория на полетите, регулиране и превантивни практики. Някои курсове могат да се съсредоточат върху човешкия фактор, безопасността на пистата, пожарите, структурните повреди, ударите на птиците, отломките от нечистотии и времето. Завършването на курс в тази област може да помогне на студента да избере област на концентрация, за да продължи да преследва своята академична кариера.

Много работодатели са съобщили, че авиационните студенти са професионалисти и лично силни комуникатори. Тези ученици често показват потенциала да станат лидери с ефективни управленски умения и много от тях са ориентирани към детайлите.

Разходите за провеждане на курс по авиационна безопасност обикновено са същите като тези за училището, предлагащо курса. Тарифите за обучение често се определят според вида, размера и местонахождението на колежа или университета, но е важно да се потвърди цената на курса или програмата преди записване.

Кариерите в авиационната безопасност често изискват широко образование и подходящо лицензиране. Има много различни видове авиационни позиции за безопасност, включително авиационен инспектор по безопасност, космически инженер, техник по безопасност на въздухоплаването, медицински офицер и анализатори на оперативни изследвания. Някои от тези длъжности предлагат специализации и дисциплини според индивидуалния опит и опит.

Курсове могат да се вземат в повечето колежи и университети по време на академичен мандат. Някои училища предлагат онлайн курсове, които ви позволяват да учите от дома си в собственото си време. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Air New Zealand Aviation Institute
Оукланд, Нова Зеландия

Капацитетът на авиационния институт да предоставя обучение за квалификация на тип за клиенти зависи от прогнозираното търсене на обучение за пилотите на Air New Zealand Group. ... +

Капацитетът на авиационния институт да предоставя обучение за квалификация на тип за клиенти зависи от прогнозираното търсене на обучение за пилотите на Air New Zealand Group. По-долу е изброена прогнозната ни наличност за осигуряване на обучение по тип по тип самолет. -
Курсове
Английски