Akademichnikursove.com

Курсове Авиационна безопасност в Йордания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиационна безопасност в Йордания

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Йордания, официално Хашемитско кралство Йордания, е една арабска царство в Близкия изток, на източния бряг на река Йордан, и се простират в историческия район на Палестина

Курсове по Авиационна безопасност в Йордания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиационна безопасност в Йордания. Цялата информация тук!

2 резултата за Авиационна безопасност, Йордания Filter

курс за обучение на полет диспечер

Mideast Aviation Academy
Кампус Редовно обучение 7 месеца Септември 2019 Йордания Amman

Ако обичате да сортирате техническите условия за времето и въздухоплавателните средства, да изготвяте полетни планове, да следите информацията за горивото, както и персонала и да предоставяте на пилотите най-точната и надеждна информация, необходима за извършване на излитания и кацания, това обучение е за вас!

SMS - система за управление на курса за безопасност

Queen Noor Civil Aviation Technical College
Кампус Редовно обучение 8 седмици Запитване на информация Йордания Amman

Това разбира се организира за участниците знания и умения, за да се улесни разработването, прилагането и поддържането на оперативно ефективна система за управление на безопасността (SMS), за да отговарят на стандартите, предписани в приложение ICAO 19 (за управление на безопасността), Doc 9859 на ИКАО и на други свързани с тях материали за ориентиране.