Filter
Курсове
Кипър Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Авиационна безопасност в Кипър. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиационна безопасност в Кипър

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Кипър, официално Република Кипър, е островна държава в източната част на Средиземно море. Кипър е третият по големина и третата най-гъсто населен остров в Средиземно море, и държава-членка на Европейския съюз.

Курсове по Авиационна безопасност в Кипър - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиационна безопасност в Кипър. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Авиационна безопасност, Кипър

Степени
Място
Кипър
Тип на обучение
Темпо на обучение
Airtravel Aviation Academy

Образователната програма на IATA, Cargo и опасни стоки регламенти се състои от курса на обучение, свързани с прехвърлянето на товари в областта на авиацията. Програмата е ... [+]

Курс по ΙΑΤΑ / FIATA опасни товари Първоначална / Повтарящите

Образователната програма на IATA, Cargo и опасни стоки регламенти се състои от курса на обучение, свързани с прехвърлянето на товари в областта на авиацията. Програмата е насочена към пълното разбиране и прилагане на практика на потребителя ИАТА му, Опасни регламенти Стоки за въздушен транспорт.

Сертификацията предоставя от писмените изпити и от дипломата IATA / FIATA.... [-]

Кипър Strovolos
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски