Akademichnikursove.com

Курсове по Авиационна безопасност в Strovolos. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиационна безопасност в Strovolos

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Кипър е разположен в североизточния ъгъл на Средиземно море. Той е третият по големина остров в Средиземно море. Кипър е известен като родното място на Афродита (Венера), гръцката богиня на любовта.

Курсове Авиационна безопасност в Strovolos - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиационна безопасност в Strovolos. Цялата информация тук!

1 резултата за Авиационна безопасност, Strovolos Filter

Разбира се в ιατα / FIATA опасни товари първоначална / повтарящ

Airtravel Aviation Academy
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Кипър Strovolos

Образователната програма на IATA, Cargo и опасни стоки регламенти се състои от курса на обучение, свързани с прехвърлянето на товари в областта на авиацията. Програмата е насочена към пълното разбиране и прилагане на практика на потребителя ИАТА му, Опасни регламенти Стоки за въздушен транспорт.