Akademichnikursove.com

Курсове Авиационна безопасност - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиационна безопасност

Много студенти се записват в курс, като част от бакалавърска степен или следдипломна квалификация, докато други се обучават за самостоятелно изучаване на темата. Курсът обикновено продължава един академичен мандат и може да предложи академичен кредит за напреднала степен.

Какъв е курсът по авиационна безопасност? Авиационните системи изискват интензивни и строги правила за безопасност, за да се намалят рисковете, свързани с експлоатацията на въздухоплавателното средство. Проучването на авиационната безопасност включва проучване на самолети, летателни условия, теория на полетите, регулиране и превантивни практики. Някои курсове могат да се съсредоточат върху човешкия фактор, безопасността на пистата, пожарите, структурните повреди, ударите на птиците, отломките от нечистотии и времето. Завършването на курс в тази област може да помогне на студента да избере област на концентрация, за да продължи да преследва своята академична кариера.

Много работодатели са съобщили, че авиационните студенти са професионалисти и лично силни комуникатори. Тези ученици често показват потенциала да станат лидери с ефективни управленски умения и много от тях са ориентирани към детайлите.

Разходите за провеждане на курс по авиационна безопасност обикновено са същите като тези за училището, предлагащо курса. Тарифите за обучение често се определят според вида, размера и местонахождението на колежа или университета, но е важно да се потвърди цената на курса или програмата преди записване.

Кариерите в авиационната безопасност често изискват широко образование и подходящо лицензиране. Има много различни видове авиационни позиции за безопасност, включително авиационен инспектор по безопасност, космически инженер, техник по безопасност на въздухоплаването, медицински офицер и анализатори на оперативни изследвания. Някои от тези длъжности предлагат специализации и дисциплини според индивидуалния опит и опит.

Курсове могат да се вземат в повечето колежи и университети по време на академичен мандат. Някои училища предлагат онлайн курсове, които ви позволяват да учите от дома си в собственото си време. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

5 резултата за Авиационна безопасност Filter

курс за обучение на полет диспечер

Mideast Aviation Academy
Кампус Редовно обучение 7 месеца Септември 2019 Йордания Amman

Ако обичате да сортирате техническите условия за времето и въздухоплавателните средства, да изготвяте полетни планове, да следите информацията за горивото, както и персонала и да предоставяте на пилотите най-точната и надеждна информация, необходима за извършване на излитания и кацания, това обучение е за вас!

SMS - система за управление на курса за безопасност

Queen Noor Civil Aviation Technical College
Кампус Редовно обучение 8 седмици Запитване на информация Йордания Amman

Това разбира се организира за участниците знания и умения, за да се улесни разработването, прилагането и поддържането на оперативно ефективна система за управление на безопасността (SMS), за да отговарят на стандартите, предписани в приложение ICAO 19 (за управление на безопасността), Doc 9859 на ИКАО и на други свързани с тях материали за ориентиране.

Разбира се в ιατα / FIATA опасни товари първоначална / повтарящ

Airtravel Aviation Academy
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Кипър Strovolos

Образователната програма на IATA, Cargo и опасни стоки регламенти се състои от курса на обучение, свързани с прехвърлянето на товари в областта на авиацията. Програмата е насочена към пълното разбиране и прилагане на практика на потребителя ИАТА му, Опасни регламенти Стоки за въздушен транспорт.

Онлайн курс: Проучване на авиационната безопасност

TU Delft Open & Online Education
Онлайн обучение Задочно обучение 6 седмици Септември 2019 Холандия Netherlands Online

В този курс ще разгледаме предизвикателствата, пред които са изправени следователите, когато се опитват да съберат заедно вероятната поредица от събития. Ще ви запознаем с разследващите начини на мислене и формулиране на заключения. Всъщност ще се научите да мислите и да действате като разследващ на безопасността на въздуха.

Диспечер на авиационния курс

Andorra Aviation Academy
Кампус 2 месеца Запитване на информация Андора Andorra la Vella

Въздухоплавателният диспечер е лицензиран въздушен превозвач, сертифициран от администрацията на гражданската авиация. Той носи обща отговорност с капитана за безопасността и оперативния контрол на полетите под негово ръководство.