Akademichnikursove.com

Курсове по Авиационно инженерство в Ülenurme. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиационно инженерство в Ülenurme

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

С курсове, фокусирани върху физика, инженерство и математика, инженерни въздухоплавателни програми са предназначени да запознае студентите с необходимите умения да проектират самолети. Програмите може също така да се нарече космическо инженерство и често ще включват допълнителни курсове по механика и компютри.

Естония е демократична парламентарна република разделена на петнадесет страни, със столица и най-голям град е Талин. Естония има 12 публични и 8 частни университети. Най-старият университет в страната е в университета в Тарту, създадена през 1632.

Курсове Авиационно инженерство в Ülenurme - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиационно инженерство в Ülenurme. Цялата информация тук!

1 резултата за Авиационно инженерство, Ülenurme Filter

Aircraft Engineering

Estonian Aviation Academy
Кампус Редовно обучение 4 години Август 2019 Естония Ülenurme

След приключване на изследванията в Aircraft Engineering е възможно да се работи като авиационен инженер или техник по поддръжка на производството на предприятието или извършването на процедури за поддръжка на въздухоплавателни средства.