Akademichnikursove.com

Курсове по Авиационно инженерство в Nairobi. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиационно инженерство в Nairobi

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Авиационно инженерство или космическо инженерство е подраздел на инженерната фокусирани върху изграждането и проектирането на различни видове самолети. Програми в тази област на обучение обикновено включват курсове по компютри, математика, физика, механика и инженерство.

Кения, официално Република Кения, е суверенна държава в Източна Африка. Столицата и най-големият град е Найроби.

Найроби е столицата на Кения. Този град е известен със своите добри образователни институции и техните разнообразни специалности. Някои от тях са Университета в Найроби, Kenyatta университет, Daystar университет и африкански Назарянина университет.

Курсове Авиационно инженерство в Nairobi - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиационно инженерство в Nairobi. Цялата информация тук!

1 резултата за Авиационно инженерство, Nairobi Filter

Първоначалната мулти двигател / рейтинг инструмент (м / IR)

Kenya School of Flying
Кампус Редовно обучение 6 седмици Запитване на информация Кения Nairobi

Това разбира се отнема от шест седмици. KCAA регламент 67 Част II изисква 45 часа началните часове инструмент разбити в: