Akademichnikursove.com

Курсове Авиокосмическо инженерство - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиокосмическо инженерство

Курсовете предлагат на студентите възможност да повишат знанията си за специализирана област на обучение. Курсът обикновено включва както уроци, така и тестове и може да изисква не по-малко от няколко месеца до завършване на няколко години. В зависимост от академичната институция, студентите могат да провеждат курсове на място или онлайн.

Какви са курсовете в космическото инженерство? Аерокосмическите технологии се отнасят до технологията, изследването, проектирането, производството и изпитването на самолети. Курсовете по тази тема често дават на студентите основни познания по физика и напреднала математика. В зависимост от конкретния курс участниците могат да се запознаят с аеродинамиката, програмите за компютърно инженерство, смятането, структурния дизайн, анализа на полетната система и двигателите.

Има много ползи от участието в такива курсове. Уменията в областта на математиката и науката могат да помогнат на учащите в усилията им да намерят професии или да продължат обучението си в космическото инженерство. Други умения, като например критично мислене и решаване на проблеми, могат да помогнат на участниците, без значение каква професионална област влизат.

Цените за курсове за космическо инженерство варират от една страна в друга. Академичната институция, продължителността на програмата и специфичният фокус определят всички разходи. Учениците трябва да се обърнат директно към училищата и да се допитат за цените на обучение, за да получат реалистични очаквания за разходите.

След завършване на курсове по космическо инженерство и придобиване на по-нататъшно академично обучение, завършилите често стават аерокосмически инженери, за да подпомогнат проектирането и създаването на механизми като самолети, спътници или космически кораби. Някои работят за правителството на дадена държава да разработи, оцени и подобри системите за национална отбрана или космически изследвания. Други потенциални кариери включват оперативен техник, мениджър производство, анализатор на качеството и автомобилен инженер.

Тези, които желаят да следват такива курсове, могат да намерят възможности в институции навсякъде по света. Някои курсове може да са достъпни и онлайн. За да намерите подходяща опция за вашите квалификации и цели, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

3 резултата за Авиокосмическо инженерство Filter

Онлайн курс: Аероакустика: Стратегии за намаляване на шума за механични системи

TU Delft Open & Online Education
Онлайн обучение Задочно обучение 5 седмици Запитване на информация Холандия Холандия онлайн

Научете как да прилагате авангардни познания за аероакустиката по един прост и ефективен начин. След като вземете този курс, ще можете да измервате надеждно шума в различни механични системи и да разработвате стратегии за намаляване на шума, за да подобрите аеродинамичния им дизайн и производителност.

Курс: Техники за аерокосмическо инженерство / Dec-Bac в аерокосмическата техника 280.B0

École nationale d’aérotechnique
Кампус Редовно обучение 3 години Август 2020 Канада Saint-Hubert

Тази програма ще ви научи как да проектирате и произвеждате части от самолета с помощта на компютър (CAD-CAM); планират етапите на производство и монтаж на въздухоплавателни средства, двигатели и други компоненти; Оформяне на структурните елементи на въздухоплавателните средства в съставни материали и части от ламарина сътрудничат в планирането на производствения процес, контрола на качеството и тестването; разработване на монтажни книги.

ISAE Group Space лятна програма

ESTACA
Кампус Редовно обучение 4 седмици Юни 2020 Франция Париж

Космическата лятна програма ISAE Group се организира от четирите института за висше образование: Ecole de l'Air, ESTACA , ISAE-ENSMA, ISAE-Supaero. Програмата за космическо лято е предназначена за студенти от бакалаври предимно за университетите-партньори на ISAE Group. Той ще предостави на студентите цялостни познания по аеронавтика и космически основи, гледани от европейска гледна точка. Съдържанието включва научни и технически курсове, но и общи конференции и посещения на аерокосмическите и културните обекти.