ACADEMICCOURSES

Курсове Авиокосмическо инженерство - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиокосмическо инженерство

Курсовете предлагат на студентите възможност да повишат знанията си за специализирана област на обучение. Курсът обикновено включва както уроци, така и тестове и може да изисква не по-малко от няколко месеца до завършване на няколко години. В зависимост от академичната институция, студентите могат да провеждат курсове на място или онлайн.

Какви са курсовете в космическото инженерство? Аерокосмическите технологии се отнасят до технологията, изследването, проектирането, производството и изпитването на самолети. Курсовете по тази тема често дават на студентите основни познания по физика и напреднала математика. В зависимост от конкретния курс участниците могат да се запознаят с аеродинамиката, програмите за компютърно инженерство, смятането, структурния дизайн, анализа на полетната система и двигателите.

Има много ползи от участието в такива курсове. Уменията в областта на математиката и науката могат да помогнат на учащите в усилията им да намерят професии или да продължат обучението си в космическото инженерство. Други умения, като например критично мислене и решаване на проблеми, могат да помогнат на участниците, без значение каква професионална област влизат.

Цените за курсове за космическо инженерство варират от една страна в друга. Академичната институция, продължителността на програмата и специфичният фокус определят всички разходи. Учениците трябва да се обърнат директно към училищата и да се допитат за цените на обучение, за да получат реалистични очаквания за разходите.

След завършване на курсове по космическо инженерство и придобиване на по-нататъшно академично обучение, завършилите често стават аерокосмически инженери, за да подпомогнат проектирането и създаването на механизми като самолети, спътници или космически кораби. Някои работят за правителството на дадена държава да разработи, оцени и подобри системите за национална отбрана или космически изследвания. Други потенциални кариери включват оперативен техник, мениджър производство, анализатор на качеството и автомобилен инженер.

Тези, които желаят да следват такива курсове, могат да намерят възможности в институции навсякъде по света. Някои курсове може да са достъпни и онлайн. За да намерите подходяща опция за вашите квалификации и цели, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

3 резултата за Авиокосмическо инженерство Filter

ISAE Group Space лятна програма

ESTACA
Курсове
01 Юни 2020
<
Редовно обучение
<
4 седмици
25 Март 2020
Английски
Кампус

Космическата лятна програма ISAE Group се организира от четирите института за висше образование: Ecole de l'Air, ESTACA , ISAE-ENSMA, ISAE-Supaero. Програмата за космическо ля ...

Научете повече

Курс: Техники за аерокосмическо инженерство / Dec-Bac в аерокосмическата техника 280.B0

École nationale d’aérotechnique
Курсове
Авг. 2020
<
Редовно обучение
<
3 години
31 Март 2020
Френски
Кампус

Тази програма ще ви научи как да проектирате и произвеждате части от самолета с помощта на компютър (CAD-CAM); планират етапите на производство и монтаж на въздухоплавателни с ...

Научете повече

Онлайн курс: Аероакустика: Стратегии за намаляване на шума за механични системи

TU Delft Open & Online Education
Курсове
<
Задочно обучение
<
5 седмици
Английски
Онлайн обучение

Научете как да прилагате авангардни познания за аероакустиката по един прост и ефективен начин. След като вземете този курс, ще можете да измервате надеждно шума в различни ме ...

Научете повече