Akademichnikursove.com

Курсове Авиостроене в Андора. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиостроене в Андора

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Aviation изучава практическите аспекти на полет машина-базирани. Студентите на този въпрос може да изучават дизайн самолет, протоколи от изпитвания на полета или други аспекти на по-тежко от въздуха летателни апарати. По-късните работни места в тази област включват авиокомпания пилот, самолети инженер и инспектор безопасност.

Андора може да бъде идеалното място за обучение в чужбина. Намира се между Франция и Испания, съвместни образователни програми между страни също да съществуват. Каталунски, испански, португалски, френски и също правят това чудесно място за студенти филолози.

Курсове по Авиостроене в Андора - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиостроене в Андора. Цялата информация тук!

2 резултата за Авиостроене, Андора Filter

Диспечер на авиационния курс

Andorra Aviation Academy
Кампус 2 months Септември 2019 Андора Andorra la Vella

Въздухоплавателният диспечер е лицензиран въздушен превозвач, сертифициран от администрацията на гражданската авиация. Той носи обща отговорност с капитана за безопасността и оперативния контрол на полетите под негово ръководство.

Бързо проследяване на ATPL (18 месеца)

Andorra Aviation Academy
Кампус Редовно обучение 18 months Септември 2019 Андора Andorra la Vella

Тази програма е разработена така, че да отговаря на изискванията за полетна екипировка с европейската авиокомпания и да работи като пилот на американски регистрирани самолети.