Filter
Курсове
Германия Bremen

Курсове по Авиация в Bremen. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Bremen

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Бизнесът в производството на авиокомпанията и управление на полета, между другото, може да наемат студенти, които са учили авиация. Това поле се занимава с практическите аспекти на въздушния транспорт, като проектиране, използване и въздействие върху околната среда. Тя също така включва проучване в областта на инженерните и физика.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

С пристанище на река Везер в северозападната Germany, Bremen е индустриален и търговски град. Той е с население от над 500 000 жители. Той е дом на няколко университети и колежи.

Курсове Авиация в Bremen - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Bremen. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Авиация, Bremen

Степени
Място
Германия
Bremen
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
European Flight Academy

European Flight Academy тренира пилотите на Lufthansa Group от утре. Нашата програма за обучение с многократна екипировка-пилот (MPL) ви подготвя да летите в пилотска каб ... [+]

относно

European Flight Academy обучава пилотите на Lufthansa Group. Нашата програма за обучение с многократна екипировка-пилот (MPL) ви подготвя да летите в пилотска кабина от двама души още от самото начало. След 24 месеца сте напуснали European Flight Academy и сте обучени за тип самолет. След приключване, притежателите на MPL ще имат право да използват всички авиокомпании на Lufthansa Group.

Смятате ли, че мечтата за летене е недостижима? Повечето хора не се провалят поради нашия процес на подбор, а заради увереността си в себе си. Затова забравете всичките си притеснения, оставете го да има значение и разберете дали имате какво е необходимо, за да станете пилот! Това е вашият контролен списък.... [-]

Германия Bremen
Октомври 2019
Английски
24 месеца
Кампус
Научете повече на английски
European Flight Academy

Станете пилот в рамките на Lufthansa Group! Търсим заедно с Lufthansa таланти, които искат да се измъкнат с нас! Изпълнявате ли изискванията на приложението и виждате ли ... [+]

относно

Станете пилот в рамките на Lufthansa Group! Търсим заедно с Lufthansa таланти, които искат да се измъкнат с нас! Изпълнявате ли изискванията на приложението и виждате ли се в пилотската кабина на пътнически самолет в бъдеще? Ще се радваме да получим молбата ви! Тук ще намерите всички важни факти от нашата програма за обучение на пилотни лицензи за въздушен транспорт.

Програма ATPL на European Flight Academy... [-]
Германия Bremen
Октомври 2019
Английски
22 - 24 месеца
Кампус
Научете повече на английски