Akademichnikursove.com

Курсове по Авиация в Bremen. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Bremen

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Бизнесът в производството на авиокомпанията и управление на полета, между другото, може да наемат студенти, които са учили авиация. Това поле се занимава с практическите аспекти на въздушния транспорт, като проектиране, използване и въздействие върху околната среда. Тя също така включва проучване в областта на инженерните и физика.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

С пристанище на река Везер в северозападната Germany, Bremen е индустриален и търговски град. Той е с население от над 500 000 жители. Той е дом на няколко университети и колежи.

Курсове Авиация в Bremen - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Bremen. Цялата информация тук!

2 резултата за Авиация, Bremen Filter

European Flight Academy програма за European Flight Academy MPL

European Flight Academy
Кампус 24 месеца Октомври 2019 Германия Bremen

European Flight Academy тренира пилотите на Lufthansa Group от утре. Нашата програма за обучение с многократна екипировка-пилот (MPL) ви подготвя да летите в пилотска кабина от двама души още от самото начало. След около 24 месеца напускате European Flight Academy на линия, обучена за тип самолет. След приключването, MPL ще има право да използва всички авиокомпании на Lufthansa Group.

Програма ATPL на European Flight Academy

European Flight Academy
Кампус 22 - 24 месеца Октомври 2019 Германия Bremen

Станете пилот в рамките на Lufthansa Group! Търсим заедно с Lufthansa таланти, които искат да се измъкнат с нас! Изпълнявате ли изискванията на приложението и виждате ли се в пилотската кабина на пътнически самолет в бъдеще? Ще се радваме да получим молбата ви!