ACADEMICCOURSES

Курсове Авиация в Германия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Германия

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Aviation изучава много аспекти на полет, включително проектиране, производство и използване на въздухоплавателни средства. Много авиационни курсове се справят с по-тежък от въздуха летателни апарати, но има и изследването на самолети по-леки от въздуха, като друга апаратура.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Курсове по Авиация в Германия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Германия. Цялата информация тук!

2 резултата за Авиация, Германия Filter

Програма ATPL на European Flight Academy

European Flight Academy
Курсове
Окт. 2020
<
22&nbsp;-&nbsp;24 месеца
Английски
Кампус

Станете пилот в рамките на Lufthansa Group! Търсим заедно с Lufthansa таланти, които искат да се измъкнат с нас! Изпълнявате ли изискванията на приложението и виждате ли се в ...

Научете повече

European Flight Academy програма за European Flight Academy MPL

European Flight Academy
Курсове
Окт. 2020
<
24 месеца
Английски
Кампус

European Flight Academy тренира пилотите на Lufthansa Group от утре. Нашата програма за обучение с многократна екипировка-пилот (MPL) ви подготвя да летите в пилотска кабина о ...

Научете повече