Akademichnikursove.com

Курсове Авиация в Германия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Германия

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Aviation изучава много аспекти на полет, включително проектиране, производство и използване на въздухоплавателни средства. Много авиационни курсове се справят с по-тежък от въздуха летателни апарати, но има и изследването на самолети по-леки от въздуха, като друга апаратура.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Курсове по Авиация в Германия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Германия. Цялата информация тук!

2 резултата за Авиация, Германия Filter

European Flight Academy програма за European Flight Academy MPL

European Flight Academy
Кампус 24 месеца Октомври 2019 Германия Bremen

European Flight Academy тренира пилотите на Lufthansa Group от утре. Нашата програма за обучение с многократна екипировка-пилот (MPL) ви подготвя да летите в пилотска кабина от двама души още от самото начало. След около 24 месеца напускате European Flight Academy на линия, обучена за тип самолет. След приключването, MPL ще има право да използва всички авиокомпании на Lufthansa Group.

Програма ATPL на European Flight Academy

European Flight Academy
Кампус 22 - 24 месеца Октомври 2019 Германия Bremen

Станете пилот в рамките на Lufthansa Group! Търсим заедно с Lufthansa таланти, които искат да се измъкнат с нас! Изпълнявате ли изискванията на приложението и виждате ли се в пилотската кабина на пътнически самолет в бъдеще? Ще се радваме да получим молбата ви!