Filter
Курсове
Грузия Tbilisi

Курсове по Авиация в Tbilisi. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Tbilisi

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Проучването на проектирането, производството и експлоатацията на въздухоплавателното средство се нарича авиация. Изучавайки тази област може да доведе до работа в конструкцията на въздухоплавателни средства или изпитване, както и много други. Някои основния физика знания са необходими за тази област.

Грузия е суверенна държава в Кавказкия регион на Евразия. Разположен на брега на Черно море, тя е ограничена на север и североизток от Русия, на юг с Турция и Армения, и на югоизток от Азербайджан.

Като най-голям град с над 1 млн. жители, Тбилиси е и столицата на Грузия. Той се намира по поречието на река Кура. В града има няколко големи предприятия с по-високо образование и сред тях е най-голямата и основна университет в Грузия - Тбилиси на държавен университет.

Курсове Авиация в Tbilisi - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Tbilisi. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Авиация, Tbilisi

Степени
Място
Грузия
Tbilisi
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Georgian Aviation University

Университетът "Агрия" в Грузия започва образователен процес от октомври 2017 г. по следните професионални програми: "Въздушна експлоатация на въздухоплавателни средства ( ... [+]

Университетът "Агрия" в Грузия започва образователен процес от октомври 2017 г. по следните професионални програми: "Въздушна експлоатация на въздухоплавателни средства (търговски пилот на хеликоптер)"; "Поддръжка на въздухоплавателно средство (B1.1)" и "Поддръжка на въздухоплавателни средства (B.2)

Изпълнението на споменатите програми за професионално обучение стана възможно, след като аграрният университет на Грузия стана носител на конкурса "Предизвикателства на хилядолетието" - Грузия (MCA) и "Корпорацията за предизвикателства на хилядолетието" (MCC), наречена "Индустриално ориентирани умения и развитие на работната сила" (ISWD). В рамките на изпълнението на проекта са разработени програми за професионално обучение и образователна материална техническа база в съответствие със стандартите и изискванията на Европейската агенция за авиационна безопасност (ЕААБ)... [-]

Грузия Tbilisi
Август 2019
Английски
Кампус
Научете повече на английски