Akademichnikursove.com

Курсове по Авиация в Tbilisi. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Tbilisi

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Проучването на проектирането, производството и експлоатацията на въздухоплавателното средство се нарича авиация. Изучавайки тази област може да доведе до работа в конструкцията на въздухоплавателни средства или изпитване, както и много други. Някои основния физика знания са необходими за тази област.

Грузия е суверенна държава в Кавказкия регион на Евразия. Разположен на брега на Черно море, тя е ограничена на север и североизток от Русия, на юг с Турция и Армения, и на югоизток от Азербайджан.

Като най-голям град с над 1 млн. жители, Тбилиси е и столицата на Грузия. Той се намира по поречието на река Кура. В града има няколко големи предприятия с по-високо образование и сред тях е най-голямата и основна университет в Грузия - Тбилиси на държавен университет.

Курсове Авиация в Tbilisi - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Tbilisi. Цялата информация тук!

1 резултата за Авиация, Tbilisi Filter

програма за поддръжка на въздухоплавателни средства (b2)

Georgian Aviation University
Кампус Август 2019 Грузия Tbilisi

Университетът "Агрия" в Грузия започва образователен процес от октомври 2017 г. по следните професионални програми: "Въздушна експлоатация на въздухоплавателни средства (търговски пилот на хеликоптер)"; "Поддръжка на въздухоплавателно средство (B1.1)" и "Поддръжка на въздухоплавателни средства (B.2)