Akademichnikursove.com

Курсове по Авиация в Thessaloniki. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Thessaloniki

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Aviation изучава практическите аспекти на полет машина-базирани. Студентите на този въпрос може да изучават дизайн самолет, протоколи от изпитвания на полета или други аспекти на по-тежко от въздуха летателни апарати. По-късните работни места в тази област включват авиокомпания пилот, самолети инженер и инспектор безопасност.

Гърция, официално Република Гърция, или Hellas като се обади от древни времена, е държава в Югоизточна Европа. Според преброяването през 2011 г., Гърция "и населението е около 11 млн. евро.

В град Солун е вторият по големина в страната и дом на повече от 790 000 жители. Той е един от най-важните търговски центрове на Гърция и играе важна роля в икономиката като цяло. В него се намират най-големият университет в страната наред с други институции.

Курсове Авиация в Thessaloniki - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Thessaloniki. Цялата информация тук!

4 резултата за Авиация, Thessaloniki Filter

ICAO да EASA преобразуване лиценз

Skies Aviation Academy
Кампус Редовно обучение 2 - 3 седмици Септември 2019 Гърция Thessaloniki

CPL ICAO / ME / Course IR реализациите е предназначена за преобразуване на всеки ICAO професионален лиценз и оценки за професионален лиценз EASA.

интегрирани ATPL с многостранно сътрудничество екипаж (MCC)

Skies Aviation Academy
Кампус Редовно обучение 12 - 14 месеца Септември 2019 Гърция Thessaloniki

Курсът на EASA Интегрирана ATPL е предназначена за ученици от нула, плаващи опит до замразена ATPL в приблизително 12 до 14 месеца, след като завърши тази програма ще имате право да работи като първи офицер с авиокомпания.

Курс на ICAO за преустройство на EASA

Olympus Aviation Academy
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Гърция Thessaloniki

Валидна ICAO CPL / IR / MEP

интегриран нула за ATPL

Olympus Aviation Academy
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 12 - 14 месеца Отворено кандидатстване Гърция Thessaloniki + още 1

Olympus Aviation Academy е разработил цялостна интегрирана програма за обучение на пилоти, за да донесе на студентите до владеене така че те да работят като втори пилоти на единични и / или многодвигателни самолети в търговския въздушен транспорт и да продължи кариерата си в авиацията.