Filter
Курсове
Индия Gondia Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Авиация в Gondia. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Gondia

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Много от темите, включени в авиацията сделка с проектиране и производство на самолети, но има и райони, които се фокусират върху въздушния трафик и въздействието на самолети и други въздухоплавателни средства на околната среда. Обща авиация също могат да бъдат разделени на гражданската и военната авиация.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Курсове Авиация в Gondia - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Gondia. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Авиация, Gondia

Степени
Място
Индия
Gondia
Тип на обучение
Темпо на обучение
CAE

CAE Gondia предлага целенасочена 19-месечна програма, предназначена да ви подготви да станете професионален пилот на авиокомпания. ... [+]

CAE Gondia предлага целенасочена 19-месечна програма, предназначена да ви подготви да станете професионален пилот на авиокомпания. Всички курсове отговарят на стандартите на учебната програма на Международната организация за гражданска авиация (ICAO) и на Генералната дирекция за гражданско въздухоплаване (DGCA). След успешното завършване, ще получите всички подходящи оценки от типа "ab-initio", включително вашия лиценз за търговски пилоти (CPL) с рейтинг на инструмента (IR) и рейтинг за многодвигателни двигатели (ME).... [-]

Индия Gondia
Август 2019
Английски
Редовно обучение
19 месеца
Кампус
Научете повече на английски