Akademichnikursove.com

Курсове по Авиация в Reykjavík. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Reykjavík

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Бизнесът в производството на авиокомпанията и управление на полета, между другото, може да наемат студенти, които са учили авиация. Това поле се занимава с практическите аспекти на въздушния транспорт, като проектиране, използване и въздействие върху околната среда. Тя също така включва проучване в областта на инженерните и физика.

Разположен при сливането на Арктика и Северния Атлантически океан океани, Република Исландия е известно, че някоя от скандинавските страни Island. Образователният сектор се осъществява от Министерството на образованието, науката и културата. Учебната програма "е и политики по този начин са очертани от министерството.

Рейкявик е столицата на Исландия и е домакин на население от 200 000 в нейните граници. Той има големи компании в търговията на дребно, банкирането, и телекомуникационния сектор. В него има няколко висши учебни заведения, включително библиотеки.

Курсове Авиация в Reykjavík - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Reykjavík. Цялата информация тук!

1 резултата за Авиация, Reykjavík Filter

Интегрирана професионална пилотна програма (IPPP)

Keilir Academy in Iceland
Кампус Редовно обучение 24 - 24 месеца Септември 2019 Исландия Reykjavík

Интегрираната професионална пилотна програма е предназначена за студенти, които нямат или имат ограничен опит. Тя е високо структурирана и изчерпателна програма, която се фокусира върху целта Ви да станете първи офицер с авиокомпания като Icelandair, Scandinavian Airlines, Norwegian или Ryanair.