Filter
Курсове
Испания León Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Авиация в León. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в León

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Aviation изучава практическите аспекти на полет машина-базирани. Студентите на този въпрос може да изучават дизайн самолет, протоколи от изпитвания на полета или други аспекти на по-тежко от въздуха летателни апарати. По-късните работни места в тази област включват авиокомпания пилот, самолети инженер и инспектор безопасност.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Курсове Авиация в León - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в León. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Авиация, León

Степени
Място
Испания
León
Тип на обучение
Темпо на обучение
Flybyschool: Excellence in Flight Training

Airline Фокусирани обучение от 1-ви ден. ... [+]

Ключови характеристики: лиценз EASA Малките в размери Airline Фокусирани обучение от ден 1 Интегрирана Ground и летателно обучение Airline Fundamentals Training преподава от високо квалифицирани пилоти All обучение в Испания Разстроен обучение Recovery преподава в самолети и Jet Симулатори Компетентност Based MCC обучение, представено на FNTP II B737 Симулатори Структура на курса:

ATPL Ground School: Месеци 1-8... [-]

Испания León
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
12 месеца
Кампус
Научете повече на английски