Akademichnikursove.com

Курсове по Авиация в León. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в León

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Aviation изучава практическите аспекти на полет машина-базирани. Студентите на този въпрос може да изучават дизайн самолет, протоколи от изпитвания на полета или други аспекти на по-тежко от въздуха летателни апарати. По-късните работни места в тази област включват авиокомпания пилот, самолети инженер и инспектор безопасност.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Курсове Авиация в León - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в León. Цялата информация тук!

1 резултата за Авиация, León Filter

интегрирани ATPL

Flybyschool: Excellence in Flight Training
Кампус Редовно обучение 12 месеца Отворено кандидатстване Испания León

Airline Фокусирани обучение от 1-ви ден.