Akademichnikursove.com

Курсове по Авиостроене в Madrid. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиостроене в Madrid

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Aviation изучава практическите аспекти на полет машина-базирани. Студентите на този въпрос може да изучават дизайн самолет, протоколи от изпитвания на полета или други аспекти на по-тежко от въздуха летателни апарати. По-късните работни места в тази област включват авиокомпания пилот, самолети инженер и инспектор безопасност.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Madrid City е столицата на Испания. Това е столицата с над 3 милиона жители. Той разполага с арена наречена Las Ventas, който е домакин на ежегодно събитие бикоборството. В града има много държавни и частни университети.

Курсове Авиостроене в Madrid - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиостроене в Madrid. Цялата информация тук!

5 резултата за Авиостроене, Madrid Filter

Интегрирана пилотна програма ATPL за обучение - Мадрид

CAE
Кампус Редовно обучение 18 weeks Август 2019 Испания Madrid Великобритания Oxford Съединени Американски Щати Phoenix + още 4

Нашата интегрирана програма ATPL - Мадрид ви позволява да тренирате в 3 от нашите глобални местоположения, със Земно училище в Мадрид, Испания и полетно обучение във Феникс, САЩ и Оксфорд, Великобритания.

Course: Airline Pilot 260 Hours

Flyschool
Кампус Редовно обучение 18 - 24 months Септември 2019 Испания Madrid

Курс: Усъвършенстван оператор на дроби

World Aviation Helicopters Flight Academy
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 70 hours Отворено кандидатстване Испания Málaga Madrid + още 3

Този курс "Дроун оператор" е предназначен за онези, които нямат предишен полетен опит, за да придобият необходимите умения и знания за сертификат за усъвършенстван оператор на пилоти.

Курс: лиценз CPL (H) за пилот на търговски вертолети

World Aviation Helicopters Flight Academy
Кампус Редовно обучение 281 - 497 hours Отворено кандидатстване Испания Málaga Madrid + още 1

Този курс е предназначен за студентите да придобият необходимите умения и опит, за да работят като търговски пилот на вертолети, опериращи с еднодвигателни вертолети под VFR.

Курс: Лиценз за частен пилот PPL (H)

World Aviation Helicopters Flight Academy
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 157 hours Отворено кандидатстване Испания Málaga Madrid + още 2

Целта на нашия пилотен лиценз PPL (H) е да обучи студента да летят безопасно и ефективно по правилата за визуални полети, както за развлекателни цели, така и като част от обучението по пилотна работа. Този курс включва всичко, което новият пилот трябва да стане частен пилот за хеликоптери.