Akademichnikursove.com

Курсове по Авиация в Caiolo. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Caiolo

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Проучването на проектирането, производството и експлоатацията на въздухоплавателното средство се нарича авиация. Изучавайки тази област може да доведе до работа в конструкцията на въздухоплавателни средства или изпитване, както и много други. Някои основния физика знания са необходими за тази област.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Курсове Авиация в Caiolo - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Caiolo. Цялата информация тук!

6 резултата за Авиация, Caiolo Filter

Типове рейтинг на многомоторни хеликоптери

Eurotech Flight School
Кампус Редовно обучение Октомври 2019 Италия Caiolo

Тези рейтинги ви позволяват да летите с многодвигателни турбинни хеликоптери. Курсът трябва да се повтори и за тези, които имат нужда от подновяване на квалификация за тип, която е изтекла повече от 3 години.

Личен пилотен лиценз - хеликоптер

Eurotech Flight School
Кампус Редовно обучение 4 месеца Октомври 2019 Италия Caiolo

С личния пилотен лиценз ще можете да пилотирате хеликоптери за туризъм.

Лиценз за търговски пилоти - Интегриран курс - Хеликоптер

Eurotech Flight School
Кампус Редовно обучение 9 месеца Октомври 2019 Италия Caiolo

С лиценза за търговски пилоти за хеликоптер ще можете да извършвате въздушни работи, обществен пътнически транспорт, тренировъчни полети и спасителни операции като професионален пилот. Интегрираният курс позволява на студентите да влизат директно в професионалния свят на хеликоптери, без никакви авиационни предпоставки.

Лиценз за търговски пилоти - хеликоптер

Eurotech Flight School
Кампус Редовно обучение Октомври 2019 Италия Caiolo

С лиценза за търговски пилоти за хеликоптер ще можете да извършвате въздушни работи, обществен пътнически транспорт, тренировъчни полети и спасителни операции като професионален пилот.

Курсове за полетни инструктори - хеликоптер

Eurotech Flight School
Кампус Редовно обучение Октомври 2019 Италия Caiolo

Курсът на инструкторите на полета ще ви отведе до квалификация, която има право да обучава студентите за ЗОП и за квалификация за тип на самолети с един двигател.

Инструментален курс за оценка на многодвигателните хеликоптери

Eurotech Flight School
Кампус Редовно обучение Октомври 2019 Италия Caiolo

С този курс ще можете да летите в съответствие с правилата за инструментален полет на сертифицирани хеликоптери.