Akademichnikursove.com

Курсове по Авиация в Nairobi. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Nairobi

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Aviation изучава много аспекти на полет, включително проектиране, производство и използване на въздухоплавателни средства. Много авиационни курсове се справят с по-тежък от въздуха летателни апарати, но има и изследването на самолети по-леки от въздуха, като друга апаратура.

Кения се счита за една от страните в Африка с най-висшето си е университета в Найроби. Миналата година, на кенийското правителство, модернизирани 15 институции да направят пълна статут на университет в опит да се повиши достъпността на ученика на тези университети.

Найроби е столицата на Кения. Този град е известен със своите добри образователни институции и техните разнообразни специалности. Някои от тях са Университета в Найроби, Kenyatta университет, Daystar университет и африкански Назарянина университет.

Курсове Авиация в Nairobi - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Nairobi. Цялата информация тук!

3 резултата за Авиация, Nairobi Filter

Първоначалната мулти двигател / рейтинг инструмент (м / IR)

Kenya School of Flying
Кампус Редовно обучение 6 седмици Запитване на информация Кения Nairobi

Това разбира се отнема от шест седмици. KCAA регламент 67 Част II изисква 45 часа началните часове инструмент разбити в:

професионален пилот на лиценз (CPL)

Kenya School of Flying
Кампус Редовно обучение 8 - 12 месеца Запитване на информация Кения Nairobi

Това разбира се отнема осем до дванадесет месеца и включва:

любител пилот (ЗОП)

Kenya School of Flying
Кампус Редовно обучение 4 - 6 месеца Запитване на информация Кения Nairobi

Това разбира се отнема от четири до шест месеца.