ACADEMICCOURSES

Курсове Авиация в Кения. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Кения

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Много от темите, включени в авиацията сделка с проектиране и производство на самолети, но има и райони, които се фокусират върху въздушния трафик и въздействието на самолети и други въздухоплавателни средства на околната среда. Обща авиация също могат да бъдат разделени на гражданската и военната авиация.

A страната намерени в Източна Африка е официално наречена Република Кения. Въпреки, че образователната система е колониална и Великобритания, страната днес има 8-4-4 системи за образование. 8 години първични и четири години за средното образование. Университетското образование отнема 4 години. Това замени 7-4-2-3 система.

Курсове по Авиация в Кения - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Кения. Цялата информация тук!

3 резултата за Авиация, Кения Filter

любител пилот (ЗОП)

Kenya School of Flying
Курсове
<
Редовно
<
4&nbsp;-&nbsp;6 месеца
Английски
Кампус

Това разбира се отнема от четири до шест месеца.

Научете повече

професионален пилот на лиценз (CPL)

Kenya School of Flying
Курсове
<
Редовно
<
8&nbsp;-&nbsp;12 месеца
Английски
Кампус

Това разбира се отнема осем до дванадесет месеца и включва:

Научете повече

Първоначалната мулти двигател / рейтинг инструмент (м / IR)

Kenya School of Flying
Курсове
<
Редовно
<
6 седмици
Английски
Кампус

Това разбира се отнема от шест седмици. KCAA регламент 67 Част II изисква 45 часа началните часове инструмент разбити в: ...

Научете повече