Akademichnikursove.com

Курсове по Авиация в Strovolos. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Strovolos

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Бизнесът в производството на авиокомпанията и управление на полета, между другото, може да наемат студенти, които са учили авиация. Това поле се занимава с практическите аспекти на въздушния транспорт, като проектиране, използване и въздействие върху околната среда. Тя също така включва проучване в областта на инженерните и физика.

Кипър е разположен в североизточния ъгъл на Средиземно море. Той е третият по големина остров в Средиземно море. Кипър е известен като родното място на Афродита (Венера), гръцката богиня на любовта.

Курсове Авиация в Strovolos - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Strovolos. Цялата информация тук!

4 резултата за Авиация, Strovolos Filter

Разбира се в ιατα / FIATA опасни товари първоначална / повтарящ

Airtravel Aviation Academy
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Кипър Strovolos

Образователната програма на IATA, Cargo и опасни стоки регламенти се състои от курса на обучение, свързани с прехвърлянето на товари в областта на авиацията. Програмата е насочена към пълното разбиране и прилагане на практика на потребителя ИАТА му, Опасни регламенти Стоки за въздушен транспорт.

Разбира се в IATA товарни уводна

Airtravel Aviation Academy
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Кипър Strovolos

Завършилите и притежателите на диплома IATA / FIATA уводна имат всички необходими знания и умения за кариера в сектора на товарните превози. Те са в състояние да вземат мерки и резервации за международен транспорт. Имат способността да се изчисли точните стойности и съответните такси за генерални товари и специални товари. За да се отговори с правилни и полезни съвети към клиентите за превоз на стоки. Накрая може да приключи въздушната товарителница съгласно регламентите и процедурите на IATA.

Разбира се в IATA / FIATA товари уводна

Airtravel Aviation Academy
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Кипър Strovolos

IATA / FIATA въвеждащ курс Cargo

Разбира се в IATA авиация кабинния екипаж

Airtravel Aviation Academy
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Кипър Strovolos

Един от най-важните приоритети на авиацията е специализираното обучение на кабинния екипаж. Завършилите и притежателите на екипажа в кабината дипломата на IATA авиация имат способността да се движат в на един пазар, който предлага уникални преживявания, ползите и незабавно възстановяване на двете авиокомпании и на чуждестранни фирми. Програмата е проектирана от IATA и обхваща всички тези необходими знания и умения, свързани с професията по отношение на оборудването животоспасяващо, процедурите, следвани от болногледачи в рамките въпроси за обслужване на въздухоплавателно средство и пътниците.