Akademichnikursove.com

Курсове Авиация в Литва. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Литва

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Aviation изучава практическите аспекти на полет машина-базирани. Студентите на този въпрос може да изучават дизайн самолет, протоколи от изпитвания на полета или други аспекти на по-тежко от въздуха летателни апарати. По-късните работни места в тази област включват авиокомпания пилот, самолети инженер и инспектор безопасност.

Литва, официално Република Литва е държава в Северна Европа, най-голямата от трите балтийски държави. Той е разположен на югоизточния бряг на Балтийско море, на изток от Швеция и Дания. Повече от 90% от литовците говорят поне един чужд език, а половината от населението говори на два чужди езика, най-вече руски и английски език.

Курсове по Авиация в Литва - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Литва. Цялата информация тук!

8 резултата за Авиация, Литва Filter

от 0 до CPL с ATPL (замразени)

Pilot training center/ Pilotų Mokykla
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Литва Vilnius

Какво получавате? - CPL - търговски лиценз за пилоти с - (IR) по прибори, (ME) класация Multi двигателя, "Frozen" ATPL - лиценз на транспортен пилот (теоретичен курс) с минимум 200 летателен час.

МКЦ - многопилотен екипаж сътрудничество игрище (самолет)

Pilot training center/ Pilotų Mokykla
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Литва Vilnius

Multi Crew сътрудничество разбира се е от съществено значение, за да лети като член на авиокомпания екипаж в Multi Pilot Aircraft (MPA). Се изисква, разбира MCC (или е значително предимство), за да се попълни от повечето авиокомпании преди интервюто.

курсове за обучение за квалификация за тип

Pilot training center/ Pilotų Mokykla
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 30 - 45 дни Септември 2019 Литва Vilnius + още 1

Одобрена Литовски АТО "Pilotu Mokykla" е създала програми за обучение квалификационен клас за тип за всички от видовете западни самолети на най-популярните, използвани в гражданската авиация EASA.

самолети и хеликоптери за лицензии за любител пилот PPL (A) (з)

Pilot training center/ Pilotų Mokykla
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Литва Vilnius

Целта на курса на Private Pilot PPL (A) е да се обучават на пилота студент да летят безопасно и ефективно в съответствие с правилата за визуални полети.

летателен инструктор курс на обучение Fi (а)

Baltic Aviation Academy
Кампус Запитване на информация Литва Vilnius

Чувствате ли се по-дълбока страст към авиацията? Вие вече натрупан CPL (A), ATPL (A) или PPL (А), но все още не може да седи на едно място? Какво ще стане ако ти кажа, че можете да направите много повече с това? Какво ще стане ако ти кажа, че можете да направите много повече с това?

курсове за обучение за квалификация за тип

Baltic Aviation Academy
Кампус Септември 2019 Литва Vilnius

Baltic Aviation Academy е разработила програми за обучение за по-голямата част от най-популярните Western тип самолети, често е на първо място в региона, за да се въведат програми за рейтинг типа за новите типове самолети.

модулни търговски лиценз за пилоти (CPL (A)) курс на обучение

Baltic Aviation Academy
Кампус 805 часове Септември 2019 Литва Vilnius

Modular Commercial Pilot License Курс за обучение е предназначена за тези, които искат да се хармонизират на нуждите с възможностите.

ATPL интегриран курс за обучение

Baltic Aviation Academy
Кампус 20 - 25 месеца Септември 2019 Литва Vilnius

Integrated Airline Транспорт Pilot License (ATPL (A)) Програма за обучение е интензивна програма за обучение, целяща да помогне на студентите с малък или никакъв предишен опит летене да се премести в пилотските кабини на търговски самолети по-рано.