Akademichnikursove.com

Online Авиация курсове в Малта.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Авиация

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Бизнесът в производството на авиокомпанията и управление на полета, между другото, може да наемат студенти, които са учили авиация. Това поле се занимава с практическите аспекти на въздушния транспорт, като проектиране, използване и въздействие върху околната среда. Тя също така включва проучване в областта на инженерните и физика.

Малта е южната европейска страна, в Средиземно море 80 km южно от Сицилия и 333 km северно от Либия. Малта обхваща малко над 316 km ², което я прави една от света "и най-малките и най-гъсто населените страни.

Задочно обучение курсовете Авиация и краткосрочни курсове в Малта. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Авиация, Малта Filter

Курс iata - обучение на кабинни екипажи от авиокомпании

Camas Malta
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Малта Свети Юлиан

Работата като кабинен екипаж на голяма авиокомпания е вълнуващо и предизвикателно преживяване. В допълнение към излитането към екзотични дестинации, работата изисква и висока степен на отговорност и специализация, за да се гарантира безопасността и комфорта на пътниците в съответствие с правилата на индустрията.