Filter
Курсове
Норвегия Sandefjord Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Авиация в Sandefjord. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Sandefjord

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Aviation изучава практическите аспекти на полет машина-базирани. Студентите на този въпрос може да изучават дизайн самолет, протоколи от изпитвания на полета или други аспекти на по-тежко от въздуха летателни апарати. По-късните работни места в тази област включват авиокомпания пилот, самолети инженер и инспектор безопасност.

Норвегия, официално Кралство Норвегия, е Scandinavian единна конституционна монархия, чиято територия се състои от западната част на Скандинавския полуостров, Ян Майен, арктическия архипелаг Свалбард и subantarctic Остров Буве. Висшето образование в Норвегия се предлага с гама от седем университета.

Курсове Авиация в Sandefjord - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Sandefjord. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Авиация, Sandefjord

Степени
Място
Норвегия
Sandefjord
Тип на обучение
Темпо на обучение
Pilot Flight Academy

Международно обучение на пилоти на най-Pilot Flight Academy е на 2 години редовно обучение с паралелни теоретични изследвания и летенето. ... [+]

The национал обучение на пилоти в Pilot Flight Academy е на 2 години редовно обучение с паралелни теоретични изследвания и летенето.

Цялата програма се провежда в съвременното ни училище в Торп Airport Сандефьорд. След дипломирането си, вие ще бъдете в квалификация за работа като пилот с авиокомпаниите. Уроците по теория се провеждат в модерни класни стаи с нови SmartBoards. Самолетът са нови и изключително модерен с напреднала апаратура. Имаме полетни симулатори състоянието на най-съвременните, един от които е Boeing 737NG симулатор. Училището е отворено за нашите студенти 24/7, а учениците да използват училището, както на работни и почивни дни. Ние имаме жив и активен студент среда. Нашата брифинг зала е място за срещи на студенти и преподаватели, а също така е "щаба" за планиране на местни и чуждестранни полети и за обмен на опит и знания.... [-]

Норвегия Sandefjord
Август 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски