Akademichnikursove.com

Курсове по Авиация в Sandefjord. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Sandefjord

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Aviation изучава практическите аспекти на полет машина-базирани. Студентите на този въпрос може да изучават дизайн самолет, протоколи от изпитвания на полета или други аспекти на по-тежко от въздуха летателни апарати. По-късните работни места в тази област включват авиокомпания пилот, самолети инженер и инспектор безопасност.

Норвегия, официално Кралство Норвегия, е Scandinavian единна конституционна монархия, чиято територия се състои от западната част на Скандинавския полуостров, Ян Майен, арктическия архипелаг Свалбард и subantarctic Остров Буве. Висшето образование в Норвегия се предлага с гама от седем университета.

Курсове Авиация в Sandefjord - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Sandefjord. Цялата информация тук!

1 резултата за Авиация, Sandefjord Filter

Пълно работно време 2години международно обучение на пилоти на пилотен полет академия

Pilot Flight Academy
Кампус Редовно обучение 2 години Август 2019 Норвегия Sandefjord

Международно обучение на пилоти на най-Pilot Flight Academy е на 2 години редовно обучение с паралелни теоретични изследвания и летенето.