Akademichnikursove.com

Курсове Авиация в Норвегия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Норвегия

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Много от темите, включени в авиацията сделка с проектиране и производство на самолети, но има и райони, които се фокусират върху въздушния трафик и въздействието на самолети и други въздухоплавателни средства на околната среда. Обща авиация също могат да бъдат разделени на гражданската и военната авиация.

Норвегия, официално Кралство Норвегия, е Scandinavian единна конституционна монархия, чиято територия се състои от западната част на Скандинавския полуостров, Ян Майен, арктическия архипелаг Свалбард и subantarctic Остров Буве. Висшето образование в Норвегия се предлага с гама от седем университета.

Курсове по Авиация в Норвегия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Норвегия. Цялата информация тук!

2 резултата за Авиация, Норвегия Filter

Пълно работно време 2години международно обучение на пилоти на пилотен полет академия

Pilot Flight Academy
Кампус Редовно обучение 2 години Август 2019 Норвегия Sandefjord

Международно обучение на пилоти на най-Pilot Flight Academy е на 2 години редовно обучение с паралелни теоретични изследвания и летенето.

Първа програма за офицери

OSM Aviation Academy
Кампус Редовно обучение 20 месеца Септември 2019 Норвегия Oslo

Първата програма за офицери (FOP) е цялостна интегрирана програма за летателно обучение, при която теоретичните и полетните уроци са смесени, което ви дава вълнуващо равновесие между академичните изследвания и практическия полетен опит. Първата програма за офицери ще ви отведе от малък или никакъв летателен опит до притежаване на всички лицензи и квалификации, които трябва да работите като първи офицер на европейските авиолинии за 20 месеца.