Akademichnikursove.com

Курсове Авиация в Обединени Арабски Емиерства. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Обединени Арабски Емиерства

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Aviation изучава практическите аспекти на полет машина-базирани. Студентите на този въпрос може да изучават дизайн самолет, протоколи от изпитвания на полета или други аспекти на по-тежко от въздуха летателни апарати. По-късните работни места в тази област включват авиокомпания пилот, самолети инженер и инспектор безопасност.

Образование в Обединените арабски емирства, има своите предимства: слънце, море, пясък, безмитни доходи след дипломирането си и някои от най-добрите университети в залива допълнение region.In, редица високо класирана университети, установени в други държави имат браншови кампуса в Обединените арабски емирства.

Курсове по Авиация в Обединени Арабски Емиерства - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Обединени Арабски Емиерства. Цялата информация тук!

4 резултата за Авиация, Обединени Арабски Емиерства Filter

квалифициран военен курс пилот мост (ПУК)

Horizon International Flight Academy
Кампус Редовно обучение 21 седмици Септември 2019 Обединени Арабски Емиерства Abu Dhabi

Целта на курса е да подготви квалифицирани военни пилоти да получи лиценз за GCAA CPL (H).

Разбира инструмент обучение рейтинг (IR)

Horizon International Flight Academy
Кампус Редовно обучение 17 седмици Септември 2019 Обединени Арабски Емиерства Abu Dhabi

Целта на курса на обучение прибори е да се обучават кандидат за нивото на владеене на езика, необходими за издаване на квалификация за инструмент.

курс на обучение летателен инструктор (FI)

Horizon International Flight Academy
Кампус Редовно обучение 14 седмици Септември 2019 Обединени Арабски Емиерства Abu Dhabi

Целта на курса за полетен инструктор е да предостави на кандидата със способността да обучава един обучаем до нивото, необходимо за издаване на лиценз.

курс професионален пилот (CPL)

Horizon International Flight Academy
Кампус Редовно обучение 53 седмици Септември 2019 Обединени Арабски Емиерства Abu Dhabi

Целта на курса е да се обучават пилоти до нивото на владеене на езика, необходими за издаване на CPL (Н). В CPL е необходимия лиценз, ако желаете да летят хеликоптери като кариера.