Filter
Курсове
Словения Administrative unit Maribor Maribor

Курсове по Авиация в Maribor. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Maribor

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Бизнесът в производството на авиокомпанията и управление на полета, между другото, може да наемат студенти, които са учили авиация. Това поле се занимава с практическите аспекти на въздушния транспорт, като проектиране, използване и въздействие върху околната среда. Тя също така включва проучване в областта на инженерните и физика.

Словения (Словения) е член на Европейския съюз, Споразумението от Шенген и НАТО. По-рано един от Югославия 'S шест републики, днешна Словения стана независима през 1991 година. Словения има четири университета, разположени в Любляна, Марибор, Нова Горица и Копер.

Като втори по големина град в Словения, Марибор е най-големият от традиционните градове района на страната. Той е с население близо до 100 000 души и се разделя на 11 области.

Курсове Авиация в Maribor - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Maribor. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Авиация, Maribor

Степени
Място
Словения
Administrative unit Maribor
Maribor
Тип на обучение
Темпо на обучение
ACC Aviation Career Center

Обучението продължава около 18 месеца и се провежда на английски език в регулирана от ЕААБ среда, изпълнявана на международно летище (Марибор). Това ни позволява да трени ... [+]

Очертание на курса

Обучението продължава около 18 месеца и се провежда на английски език в регулирана от ЕААБ среда, изпълнявана на международно летище (Марибор). Това ни позволява да тренираме пилотите в контролирано въздушно пространство с постоянна комуникация за контрол на въздушното движение и да придобием значителен опит за бъдеща кариера като търговски пилот.

По време на обучението получавате 760 часа теоретично обучение, 198 часа едночасовни часа и 20 часа многодвигателни часове (от които 3 часа в FNPT II).... [-]

Словения Maribor
Запитване на информация
Английски
18 месеца
Кампус
Научете повече на английски