Akademichnikursove.com

Курсове по Авиация в Netherlands Online. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Netherlands Online

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Проучването на проектирането, производството и експлоатацията на въздухоплавателното средство се нарича авиация. Изучавайки тази област може да доведе до работа в конструкцията на въздухоплавателни средства или изпитване, както и много други. Някои основния физика знания са необходими за тази област.

Холандия е съставна страна на Кралство Нидерландия, състояща се от дванадесет провинции в Северозападна Европа и три острова в Карибско море. Англоезични студенти няма да има проблеми с намирането на подходящи курсове. За чуждестранните студенти, приложими за университетите в Холандия, няколко стипендии.

Курсове Авиация в Netherlands Online - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Netherlands Online. Цялата информация тук!

3 резултата за Авиация, Netherlands Online Filter

Онлайн курс: Проучване на авиационната безопасност

TU Delft Open & Online Education
Онлайн обучение Задочно обучение 6 седмици Септември 2019 Холандия Netherlands Online

В този курс ще разгледаме предизвикателствата, пред които са изправени следователите, когато се опитват да съберат заедно вероятната поредица от събития. Ще ви запознаем с разследващите начини на мислене и формулиране на заключения. Всъщност ще се научите да мислите и да действате като разследващ на безопасността на въздуха.

квалификация за тип Боинг 737

AIS Flight Academy
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Холандия Netherlands Online

AIS Flight Academy е разработила B737 програма за обучение за тип, който съдържа компютърен baised обучение (CBT), обучение на пилотската кабина процедура, както и практически сесии за обучение в пълен симулатор движение.

професионален пилот обучение

AIS Flight Academy
Кампус Редовно обучение 22 месеца Септември 2019 Холандия Netherlands Online

Обучението да се превърне в професионален пилот е в края на мача проучване и е завършен за около 22 месеца.