Akademichnikursove.com

Курсове Авиостроене в Швеция. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиостроене в Швеция

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Проучването на проектирането, производството и експлоатацията на въздухоплавателното средство се нарича авиация. Изучавайки тази област може да доведе до работа в конструкцията на въздухоплавателни средства или изпитване, както и много други. Някои основния физика знания са необходими за тази област.

Швеция, официално Кралство Швеция, е скандинавската страна в Северна Европа. Швеция граничи с Норвегия и Финландия, и е свързана с Дания чрез мост-тунел през Йоресунд. Швеция е развита постиндустриално общество с напреднала държава на благоденствието. Стандартът на живот и ранг на продължителността на живота сред най-високите в света.

Курсове по Авиостроене в Швеция - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиостроене в Швеция. Цялата информация тук!

13 резултата за Авиостроене, Швеция Filter

Обучение на кабинния екипаж

Skies Airline Training
Кампус 2 weeks Септември 2019 Швеция Stockholm

Програмите за обучение на кабинни екипажи на небето се базират на учене чрез опит. За да се асимилира, трябва да има силно чувство за реалност и висока степен на признание; всички наши инструктори имат солиден опит в авиацията, реални събития се използват в тренировките и практическите сесии са последвани с точна обратна връзка. Обучението, основано на реалността, прави служителите по-добре подготвени за срещи с клиенти и изправени пред предизвикателни ситуации в реалния свят.

SFI / TRI

Skies Airline Training
Кампус 12 days Септември 2019 Швеция Stockholm

Курсът SFI / TRI (инструктор за синтетичен полет и инструктор за квалификация за тип) е предназначен да даде на инструктиращите обучаеми добро познаване на основите на обучението и обучението, да създаде реалистична среда за обучение и да развие собствени преподавателски умения и същевременно да вземе под внимание пилоти от различни култури и произход. Целта е да се осигурят най-добрите условия за обучение на бъдещи инструктори за съответния тип въздухоплавателно средство.

TR Boeing B737

Skies Airline Training
Кампус 3 - 4 weeks Септември 2019 Швеция Stockholm

Типовата оценка е одобрение или сертифициране на тежък тип самолет с тегло над 5700 кг (12500lb), който всички власти на гражданското въздухоплаване изискват от вас като пилот да бъде изпълнен, преди да можете да летите с тежко въздухоплавателно средство с много екипажи.

TR Airbus A320

Skies Airline Training
Кампус 3 - 4 weeks Септември 2019 Швеция Stockholm

Типовата оценка е одобрение или сертифициране на тежък тип самолет с тегло над 5700 кг (12500lb), който всички власти на гражданското въздухоплаване изискват от вас като пилот да завършите, преди да полетите тежко въздухоплавателно средство с множество екипажи

Конверсия на EASA

Skies Airline Training
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 9 - 10 months Септември 2019 Швеция Stockholm + още 2

Ако вече притежавате свидетелство за правоспособност на пилот от орган на ICAO / FAA и искате да преобразувате лиценза си в европейски (EASA), можете да се регистрирате на нашия курс за конверсия на EASA. Skies Airline Training курс за преобразуване на лиценза на EASA за Skies Airline Training се предлага в две версии; пълен работен курс или курс за дистанционно обучение на непълно работно време.

Модулен ATPL

Skies Airline Training
Кампус 18 months Септември 2019 Швеция Stockholm

Нашата модулна програма ab-inito ви отнема от нула опит на притежателя на лиценз за пилоти за транспортиране на въздушни линии.

Интегриран ATPL

Skies Airline Training
Кампус 18 months Септември 2019 Швеция Stockholm

Искате да станете пилот на авиокомпания? Нашата интегрирана програма "ab-in" ви отнема от нула опит на притежателя на лиценз за пилоти за транспортиране на въздушни линии

PPL - личен пилотен лиценз

Skies Airline Training
Кампус 4 - 5 months Септември 2019 Швеция Stockholm

Сертификатът за полет на първо ниво е личен пилотен лиценз (PPL). Като притежател на лиценз за PPL, можете да летите самолетни малки самолети със собствен двигател.

Теоретични курсове за ATPL (IR), PPL, CPL

Northern Air Training
Кампус Редовно обучение 12 weeks Септември 2019 Швеция Säve

Ние използваме най-новите учебни материали за всичките ни теоретични курсове и правите цялото си обучение в нашите учебни заведения в Гьотеборг. Цените включват всички книги, графики и навигационно оборудване за теорията. Ние внимателно подбрахме най-добрите книги и наръчници на пазара за нашите курсове.

Курс за летателен инструктор

Northern Air Training
Кампус Редовно обучение 2 - 3 months Септември 2019 Швеция Säve

След CPL (H) или PPL (H) е време да започнете кариерата си. Защо не започнете с преподаването на другите как да летят, това е чудесен начин да се изградят часове и да се подобрят летателните си умения.

Лиценз за търговски пилоти - модулен курс

Northern Air Training
Кампус Задочно обучение Септември 2019 Швеция Säve

CPL - лиценз за търговски пилоти, лиценз, който ще ви позволи да работите като професионален пилот на хеликоптер. Модулното обучение за лиценз за търговски пилоти започва с получаването на PPL (H) и оттам продължава обучението за издаване на CPL (H).

Лиценз за търговски пилоти - интегриран курс

Northern Air Training
Кампус Редовно обучение 12 - 14 months Септември 2019 Швеция Säve

CPL - лиценз за търговски пилоти, лиценз, който ще ви позволи да работите като професионален пилот на хеликоптер. Нашата интегрирана програма ще ви отведе от нула до търговски пилот и ще ви бъде издаден лиценз CPL (H) EASA, който е валиден във всяка европейска държава и много други по света.

Лиценз за частен пилот

Northern Air Training
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 6 - 8 months Септември 2019 Швеция Säve + още 1

С лиценз за частен пилот можете да управлявате хеликоптер за лични цели с приятели и семейство. За много пилотни студенти, ЗОП е началото на една комерсиална кариера. Обучението се състои от теоретична и практическа част. Ние приспособяваме обучението си така, че да съответства на изискванията, способностите и графика на всеки ученик - ако е необходимо, на пълно работно време.