Akademichnikursove.com

Курсове по Авиация в Colombo. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Colombo

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Много от темите, включени в авиацията сделка с проектиране и производство на самолети, но има и райони, които се фокусират върху въздушния трафик и въздействието на самолети и други въздухоплавателни средства на околната среда. Обща авиация също могат да бъдат разделени на гражданската и военната авиация.

Въпреки че има много възможности за висше образование в Шри Ланка, добра сделка от жителите не се откажете да участвате в тези институции. Въпреки, че международният натиск е помогнал на някой в ​​развитието, университетски предложения често се посреща със съпротива от местните жители.

Коломбо е пристанището града и е столица на Шри Ланка. Това е оживен търговски район с над 700 000 жители. Colombo има няколко висши учебни заведения най-много от тях са колежите.

Курсове Авиация в Colombo - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиация в Colombo. Цялата информация тук!

2 резултата за Авиация, Colombo Filter

търговски пилот (CPL)

Asian Aviation Centre
Кампус Редовно обучение 10 - 12 месеца Януари 2020 Шри Ланка Colombo

Професионален пилот (CPL): Окончателен подбор ще се основава на медицински преглед, одобрен от органите на гражданската авиация. Aptitude тестове, провеждани от Aviation център азиатски.

Private Pilot Licence (PPL)

Asian Aviation Centre
Кампус Редовно обучение 4 - 6 месеца Януари 2020 Шри Ланка Colombo

Private Pilot Licence (ЗОП): Окончателен подбор ще се основава на медицински преглед, одобрен от органите на гражданската авиация. Aptitude тестове, провеждани от Aviation център азиатски.