Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Florida Casselberry Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Авиостроене в Casselberry. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиостроене в Casselberry

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Aviation изучава много аспекти на полет, включително проектиране, производство и използване на въздухоплавателни средства. Много авиационни курсове се справят с по-тежък от въздуха летателни апарати, но има и изследването на самолети по-леки от въздуха, като друга апаратура.

САЩ остава най-популярната дестинация в света за чуждестранни студенти. Университети в САЩ доминират световната ранглиста и страната предлага и голямо разнообразие от вълнуващи места проучване. Държавен университет системи са частично субсидирани от държавни правителства, и може да има много градчета разположени около държавата, със стотици хиляди студенти.

Курсове Авиостроене в Casselberry - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиостроене в Casselberry. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Авиостроене, Casselberry

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Florida
Casselberry
Тип на обучение
Темпо на обучение
Aviation Institute of Maintenance

... [+]

СРОК

Друго 2017 2018 09.25.2017 16.01.2018 10.30.2017 20.02.2018 04/12/2017 04.02.2018 [-]
Съединени Американски Щати Duluth Irving Houston Indianapolis Kansas City Las Vegas Washington Virginia Beach Casselberry Philadelphia Oakland  + 8 Още
September 2019
Редовно обучение
21 
Кампус
Научете повече на английски