Akademichnikursove.com

Курсове по Авиостроене в Texas. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиостроене в Texas

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Проучването на проектирането, производството и експлоатацията на въздухоплавателното средство се нарича авиация. Изучавайки тази област може да доведе до работа в конструкцията на въздухоплавателни средства или изпитване, както и много други. Някои основния физика знания са необходими за тази област.

САЩ остава най-популярната дестинация в света за чуждестранни студенти. Университети в САЩ доминират световната ранглиста и страната предлага и голямо разнообразие от вълнуващи места проучване. Държавен университет системи са частично субсидирани от държавни правителства, и може да има много градчета разположени около държавата, със стотици хиляди студенти.

Курсове Авиостроене в Texas - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиостроене в Texas. Цялата информация тук!

2 резултата за Авиостроене, Texas Filter

Aviation Maintenance Technician (AMT) Program

Aviation Institute of Maintenance
Кампус Редовно обучение 21 months Септември 2019 Съединени Американски Щати Duluth Irving Houston Indianapolis Kansas City Las Vegas Washington Virginia Beach Casselberry Philadelphia Oakland + още 10

Професионална професионална пилотна програма

US Aviation Academy
Кампус Редовно обучение 7 - 9 months Септември 2019 Съединени Американски Щати Denton

Професионалната пилотна програма на US Aviation Academy е най-бързият начин да започнете кариерата си като пилот на авиокомпания. Започвайки без предишен опит в областта на авиацията, за по-малко от година можете да бъдете пилот на Commercial Multi Engine с рейтинг на инструмента.