Akademichnikursove.com

Курсове в Queanbeyan. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Queanbeyan тук

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Австралия образование е основно отговорност на правителството. Правителството финансира изцяло публичен висше образование, докато той частично финансира частния висше образование.Австралия е на английски говоримия страната, повечето от студентите от страни, чиито английски език е първият език, често обича учат в тази страна

Курсове в Queanbeyan - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Queanbeyan. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Queanbeyan!

Резултати Filter

Английски като Втори Език

Unity College Australia
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 10 седмици Януари 2020 Австралия Queanbeyan + още 1

Обучението ELICOS - 089714G за общо английски език е предназначено да предоставя умения и познания по използването на английски език за общи цели. То включва академични цели, но не се ограничава до такива цели. Модулите "Междинни", "Горещи междинни" и "Разширени" предоставят на студентите възможността да се съсредоточат върху определени области на английски език, които са от значение за интереса на студентите.