Filter
Курсове
Австралия Queensland Surfers Paradise Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в Surfers Paradise. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Surfers Paradise тук

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Австралия е остров, страната и континента на южното полукълбо, в SW Pacific, държава-членка на Общността на нациите.

Курсове в Surfers Paradise - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Surfers Paradise. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Surfers Paradise!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Австралия
Queensland
Surfers Paradise
Тип на обучение
Темпо на обучение
Gold Coast Learning Centre

Подобрете английския си език и се подгответе за изпита за международна изпитателна система по английски език (IELTS) в Gold Coast Learning Centre , в сърцето на Сърфърс П ... [+]

Подобрете английския си език и се подгответе за изпита за международна изпитателна система по английски език (IELTS) в Gold Coast Learning Centre , в сърцето на Сърфърс Парадайс на Голд Коуст в Куинсланд.

IELTS е международно акредитиран изпит по английски език, който удостоверява способността за използване и разбиране на английски език.

Той е широко признат и се приема от повече от 6000 институции в над 120 страни по света.... [-]

Австралия Surfers Paradise
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 70 седмици
Кампус
Научете повече на английски
Gold Coast Learning Centre

Научете английски език в Австралия в Gold Coast Learning Centre , само на няколко минути от плажа в Сърфърс Парадайс на известния златен бряг на Австралия. Gold Coast Lea ... [+]

Научете английски език в Австралия в Gold Coast Learning Centre , само на няколко минути от плажа в Сърфърс Парадайс на известния златен бряг на Австралия.

Gold Coast Learning Centre предлага четири нива на общо английски обучение , осигуряващи висококачествено обучение в приятелски условия. Опитният персонал и практическите, гъвкави курсове развиват знанията, уменията и гъвкавостта, от които се нуждаете.... [-]

Австралия Surfers Paradise
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски