Akademichnikursove.com

Курсове в Surfers Paradise. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Surfers Paradise тук

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Австралия е остров, страната и континента на южното полукълбо, в SW Pacific, държава-членка на Общността на нациите.

Курсове в Surfers Paradise - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Surfers Paradise. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Surfers Paradise!

Резултати Filter

Курс за подготовка на IELTS

Gold Coast Learning Centre
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 70 седмици Отворено кандидатстване Австралия Surfers Paradise + още 1

Подобрете английския си език и се подгответе за изпита за международна изпитателна система по английски език (IELTS) в Gold Coast Learning Centre , в сърцето на Сърфърс Парадайс на Голд Коуст в Куинсланд. IELTS е международно акредитиран изпит по английски език, който удостоверява способността за използване и разбиране на английски език. Той е широко признат и се приема от повече от 6000 институции в над 120 страни по света.

Общ курс по английски език

Gold Coast Learning Centre
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Австралия Surfers Paradise

Научете английски език в Австралия в Gold Coast Learning Centre , само на няколко минути от плажа в Сърфърс Парадайс на известния златен бряг на Австралия. Gold Coast Learning Centre предлага четири нива на общо английски обучение, осигуряващи висококачествено обучение в приятелски условия. Опитният персонал и практическите, гъвкави курсове развиват знанията, уменията и гъвкавостта, от които се нуждаете.