Akademichnikursove.com

Курсове в Bad Gleichenberg. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Bad Gleichenberg тук

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Основната характеристика на австрийската система за висше образование е четири-годишен курс. След завършване на бакалавърска степен, университетът често имат стипендии за студентите, които може да искат да се допълнителни изследвания за магистърска и докторска степен, дори до.

Много висши учебни съществуват тук. Въпреки това, най-известните от тях са лоши Туризъм Gleichenberg училища, които са сред най-добрите в света. Освен тези, има и други видове като FH Joanneum Университет за приложни науки.

Курсове в Bad Gleichenberg - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Bad Gleichenberg. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Bad Gleichenberg!

Резултати Filter

диплома в областта на туризма и хотелиерството управление

Tourism School Bad Gleichenberg
Кампус Редовно обучение 4 семестри Запитване на информация Австрия Bad Gleichenberg

Колеж Четиризвездният семестър е създадена от Steirischer Hotelfachschulverein за студенти, които имат успешно завършени гимназиални училища (от матурите / Abitur) и кандидатите, който е преминал колеж приемния изпит, които желаят да се фокусира върху професионалното обучение в областта на туризма. От гледна точка на организацията и настаняването на Колежа е свързан с Hotel училище и Висшия институт по туризъм.