Akademichnikursove.com

Курсове в Salzburg. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Salzburg тук

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Австрия ще изложи студенти до различни страни "и " изключително "култура. Австрия е отличен избор за обучение в чужбина студенти с интерес към немския език.

Колежи и университети са появяващи се в този град, в близкото минало. Например, Университета в Залцбург, която споделя име с този град, е специализирана най-вече на обучение в чужбина програми. Студентите дори от САЩ идват тук да учат.

Курсове в Salzburg - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Salzburg. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Salzburg!

Резултати Filter

Sd plus - schnellkurs deutsch плюс

inlingua Salzburg
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Австрия Salzburg

Комбинирайте стандартния курс за SD курсове с лукса на индивидуалното обучение. Имате нова работа? Трябва да се премести в Австрия?

Sd интензивен - шнелкурс дютс интензивен

inlingua Salzburg
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Австрия Salzburg

Допълнително време за говорене! Освен стандартния курс за SD, имате допълнителни часове на урока на ден, за да преразгледате, повторите и задълбочите немските си умения. Както при всички наши групови курсове - нашият метод е уникален.

Sd - schnellkurs deutsch

inlingua Salzburg
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Австрия Salzburg

Това в един от нашите най-популярни групови курсове! Научете немски в много малки групи (3-6 студенти, през юни, юли, август 3-8 студенти), бъдете бързи, бъдете ефективни! Няма време за губене, активното говорене е ключ!