Akademichnikursove.com

Курсове в Австрия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Австрия

Австрия е очарователно място за проучване, с някои от най-старите и най-престижни академични институции, както и с достъп до много от международните възможности. Австрия разполага с лесен достъп до други конкурентни пазари и дълга история на бизнеса и икономическото постижение, което го прави идеално място за изследване.

Курсове в Австрия са широки и често се предлагат във връзка с образователни програми, програми за сертификат или за професионално развитие. Те могат да се учи онлайн, чрез дистанционно обучение или в традиционна обстановка класната стая на места в цяла Австрия. Курсове в Австрия покриват широк спектър от теми като управление, бизнес, улесняването, здравеопазването, решаване на конфликти, икономиката и социалните медии, за да назовем само няколко. Курсове в Австрия може да ви помогне по пътя си към успеха чрез прилагане на уникални методи на преподаване чрез най-високо оценени програми, съоръжения и инструктори.

Превъртете през курсовете в Австрия по-долу и може да намерите това, което търсите. Вземете следващата стъпка към целите си с курсове в Австрия!

Резултати Filter

Sd plus - schnellkurs deutsch плюс

inlingua Salzburg
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Австрия Залцбург

Комбинирайте стандартния курс за SD курсове с лукса на индивидуалното обучение. Имате нова работа? Трябва да се премести в Австрия?

Sd интензивен - шнелкурс дютс интензивен

inlingua Salzburg
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Австрия Залцбург

Допълнително време за говорене! Освен стандартния курс за SD, имате допълнителни часове на урока на ден, за да преразгледате, повторите и задълбочите немските си умения. Както при всички наши групови курсове - нашият метод е уникален.

Sd - schnellkurs deutsch

inlingua Salzburg
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Австрия Залцбург

Това в един от нашите най-популярни групови курсове! Научете немски в много малки групи (3-6 студенти, през юни, юли, август 3-8 студенти), бъдете бързи, бъдете ефективни! Няма време за губене, активното говорене е ключ!

немски и професионален опит

ActiLingua Academy
Кампус Редовно обучение 8 - 16 седмици Отворено кандидатстване Австрия Виена

Актилингва предлага курсове по немски език в комбинация с платен или неплатен стаж. Програмата е разделена на две части.

немски и музика

ActiLingua Academy
Кампус Редовно обучение 4 - 52 седмици Отворено кандидатстване Австрия Виена

В допълнение към вашия Standard или Интензивен курс по немски език можете да резервирате уроци по музика. Музика обучение се провежда във Виена консерватория и е на разположение за музикални студенти, професионалисти и ентусиазирани любители.

Немски teachers' курс

ActiLingua Academy
Кампус Редовно обучение 2 седмици Отворено кандидатстване Австрия Виена

Курсове за неместни немски учители, които работят с младежи или възрастни.

бизнес немски

ActiLingua Academy
Кампус Редовно обучение 2 седмици Октомври 2019 Австрия Виена

Комбинацията от стандартен курс и бизнес немски ви дава възможност да научат това, което ви трябва за вашата работа.

немски и университетска

ActiLingua Academy
Кампус Редовно обучение 6 - 52 седмици Октомври 2019 Австрия Виена

Програмата е насочена към завършилите средно образование, които биха искали да учат в Австрия. В германската хода ви усъвършенства знанията си по немски език.

индивидуално обучение

ActiLingua Academy
Кампус Редовно обучение 1 - 12 седмици Отворено кандидатстване Австрия Виена

Можете определя съдържанието на вашия език, разбира се, води до максимизиране на вход в сесиите един към един с собствения си учител (и).

Superintensive курс по немски език

ActiLingua Academy
Кампус Редовно обучение 1 - 11 седмици Отворено кандидатстване Австрия Виена

Комбинация от групово обучение (Standard Course) и индивидуално обучение. Индивидуално обучение обслужва специфични образователни потребности и отнема вашите професионални интереси предвид.

интензивен курс по немски език

ActiLingua Academy
Кампус Редовно обучение 1 - 48 седмици Отворено кандидатстване Австрия Виена

Ще учат общо немски за четири урока дневно (Standard, разбира се), плюс два допълнителни уроци на ден в малки групи, в които си учител специално се фокусира върху индивидуалните ви нужди и слаби страни.

стандартен курс по немски език

ActiLingua Academy
Кампус Редовно обучение 1 - 48 седмици Отворено кандидатстване Австрия Виена

Основният акцент е поставен върху подобряване на вашите умения за общуване. Уроци по граматика и разговор да ви помогнат да се подобри лексика и подобряване на синтаксиса си. Ще практикувате формално и неформално писане и работа на слушане и четене с разбиране.

TESOL интензивно

Eton Institute
Кампус Задочно обучение 20 - 60 часове Септември 2020 Обединени Арабски Емиерства Дубай Абу Даби Австрия Виена Индия Ню Делхи Хонг Конг Съединени Американски Щати Ню Йорк + още 8

Отключване на потенциала на вашите студенти с практически и професионално обучение на учителите, който се фокусира върху освежаващи и развиващите преподавателски умения. Уверете се, че сте уверени в модерен мулти-културен и многоезичен класната стая с международно сертифициране TESOL курс Eton Института ...

курсове португалски език в Дубай и Абу Даби

Eton Institute
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение 20 - 30 часове Септември 2020 Обединени Арабски Емиерства Дубай Абу Даби Австрия Виена Индия Ню Делхи Хонг Конг Съединени Американски Щати Ню Йорк + още 9

Научете се да говорите португалски: Езикът се счита за много изразителен и романтичен и има много думи, подобни на испански и френски език. Нашите квалифицирани местни инструктори предлагат интригуващ преподаване среда, която ще се развива на разговорите си умения и ще се изгради своя речник. Ние се фокусираме върху езика на реални житейски ситуации, които можете да използвате в ежедневието разговор ...

курсове по италиански език в Дубай и Абу Даби

Eton Institute
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение 20 - 30 часове Септември 2020 Обединени Арабски Емиерства Дубай Абу Даби Австрия Виена Индия Ню Делхи Хонг Конг Съединени Американски Щати Ню Йорк + още 9

Научете италиански с нашите квалифицирани и опитни местни инструктори в приятен и лесен за учене среда. Ние приемаме интерактивни техники за потапяне за по-добри резултати. Можете да се насладите на нашите безплатни културни вечери, взаимодействат с носители на езика и да се срещнат езикови ентусиасти в нашия безплатен език обмен събитие ...