ACADEMICCOURSES

Online Агробизнес курсове в Мексико.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Агробизнес

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Всеки разчита на селското стопанство. Ако студентът се интересува от търговската страна на селското стопанство, той или тя може да завърши програма за агробизнеса. Този тип програма съчетава курсове в бизнеса с курсове по теми, които са специфични за земеделие.

Мексико, официално Съединените мексикански щати, е федерална конституционна република в Северна Америка. Работа може да изисква работна виза, което е трудно да се получи, ако просто искате да свободна практика за кратко време. Повечето от правителството, финансирани университети по градове кмета (столицата на щата) имат кратки курсове по история, гастрономия и културни предмети, повечето от тях са почти безплатно.

Задочно обучение курсовете Агробизнес и краткосрочни курсове в Мексико. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Агробизнес, Мексико Filter

Семинар в Агрономическия не агрономи

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Курсове
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
48 часове
испански
Campus

Целта на тази програма е да познава и прилага концепциите за агрономията в управленската дейност на агробизнеса. ...

Научете повече