ACADEMICCOURSES

Курсове по Администрация в Лондон. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Администрация в Лондон

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

В програми по администрация и управление студентите в повечето случаи могат да изберат основна насока — публична или бизнес администрация. В рамките на всяка от тези области някои студенти може по-нататък да се специализират в областта на счетоводство, управление на проекти, международен бизнес или връзки с обществеността.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Лондон е столицата на Обединеното кралство, най-гъсто населен район и когато кралските семеен живот. Той има най-голяма концентрация на висшето образование в Европа с 412 000 студенти в 43 университета.

Курсове Администрация в Лондон - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Администрация в Лондон. Цялата информация тук!

4 резултата за Администрация, Лондон Filter

Административни умения за лични асистенти - ниво 1

London Business Training & Consulting
Курсове
02 Ноем. 2020
<
Редовно
<
5 дни
Английски
Кампус

Този курс за управление на офис е подходящ за лични асистенти, секретари и административен персонал. След завършване на този секретариат, ще можете да разберете организацията ...

Научете повече

Администрация и управление на офиса

Convertas
Курсове
<
Редовно
<
4 дни
Английски
Кампус

Този курс дава важни и задълбочени практически техники, които ще ви позволят да превъзхождате работата си. ...

Научете повече

Административни умения за лични асистенти - ниво 2

London Business Training & Consulting
Курсове
09 Ноем. 2020
<
Редовно
<
5 дни
Английски
Кампус

Това лично помощно обучение е подходящо за лични асистенти, секретари и административен персонал. След завършване на този курс ще можете да разберете комуникацията като една о ...

Научете повече

Разширени административни умения за лични асистенти

London Business Training & Consulting
Курсове
02 Ноем. 2020
<
Редовно
<
10 дни
Английски
Кампус

След завършването на този курс ще можете да разберете организацията като една от фундаменталните функции на управлението, функциите, природата и обхвата на офис дейностите. ...

Научете повече