Akademichnikursove.com

Курсове по Академичен английски език в Sydney. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Sydney

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

За да се гарантира, които не са местни англоговорящи имат необходимите езикови умения, необходими за да учи в Колежа ниво, студентите могат да завършат академичен английски програма. Тези програми дават възможност за по-задълбочено изучаване на езика, който да помогне на студентите да развият уменията си за общуване.

Австралия е остров, страната и континента на южното полукълбо, в SW Pacific, държава-членка на Общността на нациите.

Единадесет университетите до голяма степен работят в този град. Така например, известният университет в Сидни, Университета на Нов Южен Уелс и Macquarie University се намира тук.

Курсове Академичен английски език в Sydney - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Sydney. Цялата информация тук!

3 резултата за Академичен английски език, Sydney Filter

English for Academic Purposes

Australian International College of English
Кампус 12 седмици Януари 2020 Австралия Sydney Китай Shanghai + още 1

Students who need to prepare for tertiary studies can be well-assured that they will improve in all facets of English for Academic Purposes needed for entry into university education such as Essay writing, Report writing, Referencing and Presentation skills. These skills are an essential underlay for successfully achieving a diploma or degree from an Australian tertiary institution.

английски език за академични цели, разбира се

Mercury Colleges
Кампус Редовно обучение 12 седмици Януари 2020 Австралия Sydney

Студентите, които завършат пълния 12-те седмици на курса ще се появят с разбиране на философията в основата на западната академичните среди, стратегии, за да предприемат изследвания, използвайки списания, книги от библиотеката, както и в интернет.

English for Academic Purposes (EAP)

Sydney School of Business and Technology (SSBT)
Кампус Редовно обучение 1 - 45 седмици Януари 2020 Австралия Sydney