Akademichnikursove.com

Курсове по Академичен английски език в Queensland. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Queensland

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

За да се гарантира, които не са местни англоговорящи имат необходимите езикови умения, необходими за да учи в Колежа ниво, студентите могат да завършат академичен английски програма. Тези програми дават възможност за по-задълбочено изучаване на езика, който да помогне на студентите да развият уменията си за общуване.

Австралия е остров, страната и континента на южното полукълбо, в SW Pacific, държава-членка на Общността на нациите.

Курсове Академичен английски език в Queensland - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Queensland. Цялата информация тук!

1 резултата за Академичен английски език, Queensland Filter

Програми за английски език

Queensland University of Technology
Кампус Редовно обучение 5 - 45 седмици Януари 2020 Австралия Brisbane

Ние предлагаме програми на английски език, които да ви помогнат да развиете уменията си по английски език, за да ви помогне да изпълните изискванията за участие в избрания от вас курс.