Filter
Курсове
Австралия South Australia South Australia

Курсове по Академичен английски език в South Australia. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в South Australia

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Академичен английски програми са предназначени за неместни англоговорящите да помогне с езиковите си умения. Тези програми помагат на учениците да развият владеене на четене, писане и комуникация е необходимо да бъде успешна, когато преследва полувисше образование.

Австралия има седем от топ 100 висше учебно заведение в света! Австралия седи над харесва на Германия, Холандия и Япония, пускането на осмо място в Universitas 2012 U21 класиране на националните системи за висше образование.

Курсове Академичен английски език в South Australia - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в South Australia. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Академичен английски език, South Australia

Степени
Място
Австралия
South Australia
Тип на обучение
Темпо на обучение
Eynesbury

Англичаните за програма академични цели (EAP) подготвя студентите за бъдещи изследвания в англоезична академична среда. Тя подготвя студенти за влизане в степен, диплом, ... [+]

Английски за академични цели @ един поглед

Какво?

Англичаните за програма академични цели (EAP) подготвя студентите за бъдещи изследвания в англоезична академична среда. Тя подготвя студенти за влизане в степен, диплом, старши СОУ и магистърски програми.

ЗАЩО?

По-малките класове, които да позволят по-индивидуално внимание от вашия учител. Допълнителна подкрепа се предоставя чрез допълнително време за контакт, като индивидуална конферентна връзка и учителите да предоставят специално за обратна връзка на всеки студент. Един по един, консултации извън времето клас с учители дава възможност на студентите да се съсредоточи върху области за развитие език ... [-]
Австралия Adelaide
Отворено кандидатстване
Английски
Кампус
Научете повече на английски