Akademichnikursove.com

Курсове по Академичен английски език в Victoria. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Victoria

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Академичен английски програми са предназначени за неместни англоговорящите да помогне с езиковите си умения. Тези програми помагат на учениците да развият владеене на четене, писане и комуникация е необходимо да бъде успешна, когато преследва полувисше образование.

Австралия има субсидирано висше образование за студентите от бакалавърски степени. Те дават заем и безвъзмездна помощ за магистри, докторанти. Висше образование започва в бакалавърска степен нивото на докторска степен предлагат във всяка област на изследване.

Курсове Академичен английски език в Victoria - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Victoria. Цялата информация тук!

4 резултата за Академичен английски език, Victoria Filter

Английски за академични цели 1

FOCUS LEARNING
Кампус 10 седмици Запитване на информация Австралия Melbourne

Нашият курс е идеален за студенти, които искат да учат в университети в Австралия, които правят своите бакалавърски или магистърски програми.

английски език за академични цели, разбира се

Melbourne Language Centre
Кампус Редовно обучение 1 - 52 седмици Януари 2020 Австралия Melbourne

Английският за академични цели е специално предназначен да подготви чуждестранни студенти за продължаващо висше образование, в сертификати, дипломи, фондации, бакалаври и следдипломни нива.

English for Academic Purposes

Explore English
Кампус Редовно обучение 10 седмици Януари 2020 Австралия Melbourne

Разбира се: Cambridge FCE и CAE

Impact English College
Кампус Редовно обучение 10 - 12 седмици Януари 2020 Австралия Melbourne

FCE и CAE са Университета в Кеймбридж English изпита подготвителни курсове за студенти, които искат да използват всеки ден английски в напреднало ниво.