Akademichnikursove.com

Курсове по Академичен английски език в Нюкасъл на Тайн. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Нюкасъл на Тайн

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

За да се гарантира, които не са местни англоговорящи имат необходимите езикови умения, необходими за да учи в Колежа ниво, студентите могат да завършат академичен английски програма. Тези програми дават възможност за по-задълбочено изучаване на езика, който да помогне на студентите да развият уменията си за общуване.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Нюкасъл на Тайн е известен с най-голямата в света корабостроенето центрове, футбол и бира. Има и два университета - Newcastle University и University Нортъмбрия, както датира от 19-ти век.

Курсове Академичен английски език в Нюкасъл на Тайн - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Нюкасъл на Тайн. Цялата информация тук!

1 резултата за Академичен английски език, Нюкасъл на Тайн Filter

Академичен курс по английски език

Newcastle University
Кампус Редовно обучение 3 - 12 месеца Януари 2020 Великобритания Нюкасъл на Тайн

Този курс осигурява най-бързият и най-ефективен начин за постигане на желаното ниво на английски език. Тя е специално разработена, за да посрещне индивидуалните ви нужди от обучение, с пет нива на обучение, за да сте сигурни, че придобивате езиковата си компетентност и академичните умения, от които се нуждаете.