ACADEMICCOURSES

Курсове по Академичен английски език в Бирмингам. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Бирмингам

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Неместните англоговорящите могат да се борят с класове на ниво колеж, поради езикови бариери. Академичен английски програми са предназначени да помогнат за подобряване и изграждане на владеене на английски език тези на учениците, така че те са в състояние да успеем в колеж курсове.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Бирмингам е дом на шест университета, най-големият колеж за образование във Великобритания, три бизнес училища и три религиозни колежи. Не е чудно, че това е вторият най-гъсто населен British град, различен от Лондон.

Курсове Академичен английски език в Бирмингам - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Бирмингам. Цялата информация тук!

1 резултата за Академичен английски език, Бирмингам Filter

Курс: Общ английски с академични умения

South & City College - Birmingham
Курсове
<
Редовно
Английски
Кампус

южно

Научете повече